Des de Seidor Labs duem a terme projectes d'innovació i recerca tecnològica. L'equip està format per 20 professionals altament qualificats, centrats en la recerca i desenvolupament de projectes relacionats amb tecnologies emergents com ara l’internet of things, la visió per ordinador, la realitat virtual i la intel·ligència artificial, entre d’altres. 

Oferim serveis personalitzats d'innovació per satisfer les teves necessitats i brindar un servei tan complet i precís com sigui possible.

  • Serveis de prototips: Preparem proves de concepte o de productes viables per avaluar la conveniència del projecte i verificar de manera real el futur funcionament dels projectes d'innovació.
  • Consultoria d’innovació: Realitzem serveis de consultoria en noves tecnologies en qualsevol dels seus àmbits especialitzats: direcció, arquitectura, consultoria i desenvolupament especialitzat.

proposta de valor

projectes

capacitats

capacidades-labs-20-profesionales

20 professionals altament qualificats centrats en la recerca i el desenvolupament de projectes relacionats amb tecnologies emergents

capacidades-sesiones-innovacion

A través de les sessions d'innovació, oferim noves propostes perquè els teus productes puguin arribar a ser un gran benefici per al teu negoci

capacidades-startup-seidor-labs

Ens adaptem a les teves necessitats i a complir els teus objectius el més aviat possible, amb precisió i qualitat

necessites més informació?